allergan072.jpg

allegran

 

Bringing light, color and nature into the office was the pharmaceutical company's main desire to renovate its 20 years based office. The use of wood in contrast to the gray concrete, the glazed facade and natural light and the brand colours blue and green allowed us to achieve this goal, creating a cozy and innovative space.

 
 

typology corporate

location São Paulo, SP

year 2017

area 1,800 m²

architects
Antonio Mantovani
Dante Della Manna
Tatiana Fló Cosenza
Mariana Kligenlfus Pinheiro
Juliana Loss Vicenzi

collaborators
Ana Carolina Moraes

 
allergan009.jpg
allergan047.jpg
allergan019.jpg
allergan022.jpg
allergan031.jpg
allergan045.jpg
allergan051.jpg
allergan062.jpg
allergan058.jpg
allergan060.jpg
allergan067.jpg
allergan093.jpg
allergan081.jpg
allergan087.jpg